Bell Schedule

Master Schedule
2012 - 2014
  Start Time End Time Length
Breakfast 8:00 AM 8:20 AM 20 min
Announcements & Special Area Prep 8:25 AM 9:15 AM 50 min
Kindergarten Special Area 9:15 AM 10:00 AM 45 min
First Grade Special Area 10:00 AM 10:45 AM 45 min
Second Grade Special Area 10:45 AM 11:30 AM 45 min
Lunch 1 (3rd - 5th) 10:50 AM 11:45 AM 55 min
Lunch 2 (Pre K - 2nd) 11:50 AM 12:45 PM 55 min
Third Grade Special Area 12:30 PM 1:15 PM 45 min
Fourth Grade Special Area 1:15 PM 2:00 PM 45 min
Fifth & Sixth Grade Special Area 2:00 PM 2:45 PM 45 min
Dismissal 2:50 PM 2:55 PM 5 min